2020. gada 14. maijs

Lietotāju ievērībai!

 Izvaltas pagasta bibliotēkas darba kārtība
 no 14. maija 2020. gada. 
 Bibliotēka no 14. maija turpinās  darbu ievērojot noteiktās higiēnas un distancēšanās prasības, kas noteiktas KM rīkojumā Nr. 2.5 -1-64  2020. gada 12. maijā. 
Pie ieejas bibliotēkā arī turpmāk būs izvietoti roku dezinfekcijas līdzekļi apmeklētājiem.
Apmeklētāju skaits bibliotēkas telpā – ierobežots (līdz 4 apmeklētājiem vienlaicīgi), ievērojot divu metru distanci. Ja bibliotēku vienlaicīgi vēlēsies apmeklēt vairāk cilvēku, bibliotēkas vadītājs aicinās pārējos uzgaidīt ārpus bibliotēkas telpām.
Bibliotēkas datori paredzēti tikai noteiktu darbu veikšanai (e-pastu sūtīšana, sludinājumu caurlūkošana, rēķinu samaksa internetbankā, utml.), nevis izklaidei. Lai ievērotu drošu attālumu, darbam būs pieejami divi datori, ievērojot 30 minūšu uzturēšanās laiks.
Lai izvairītos no  liekas uzkavēšanās bibliotēkā, ja iespējams, aicinām grāmatas rezervēt jau iepriekš pa tālr. 65626518 vai 26977997.
Bibliotēka patur tiesības neapkalpot un lūgt atstāt bibliotēkas telpas apmeklētājus ar elpošanas ceļu slimību pazīmēm. Tāpat arī bibliotēka lūdz ievērot klepošanas un šķaudīšanas higiēnu, aizliekot  kabatlakatiņu vai elkoni .
Lai pasargātu cits citu no inficēšanās, bibliotēka ievēros sanitārās drošības noteikumus. Arī turpmāk notiks regulāra telpu, virsmu, inventāra un grāmatu dezinfekcija, kā arī regulāra telpu vēdināšana, atverot logus. Nodotās grāmatas tiks ievietotas karantīnā pirms atkārtotas ievietošanas fondā. 
Par turpmākām izmaiņām tiks ziņots!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru